Brandon Gravenberch

Dansateliers presents

Ian Yves Ancheta & Iannes Bruylant, Argil Randon & Hassani le Couvreur
De Dansweek 2022:
vr 3 jun 20:15 - 22:00
  • 3 jun
    20:15 - 22:00
    TR25 Schouwburg, Rotterdam
    Kleine Zaal
    Geweest

An unconventional striptease - Ian Yves Ancheta en Iannes Bruylant
An unconventional striptease is een poëtische ode aan filmische romantiek. Performers Ian Yves Ancheta en Iannes Bruylant brengen een intiem portret van een relatie tussen twee mannen. 

Homoromantiek is slechts sporadisch doorgebroken in de mainstream cultuur en meestal gedrenkt onder dramatische thema's. In een onconventionele striptease proberen de performers de lijn van de homoromantische cinema te herschrijven.

Door kwetsbaar, gebrekkig en speels te zijn ontbloten de dansers meer dan alleen wat huid. Ze verkennen de letterlijke en symbolische notie van naaktheid, waarbij ze onbeschaamd zichzelf zijn met elkaar en het publiek. Door een combinatie van humor, theater en dans word je uitgenodigd om de alledaagse gebrekkige relatie te vieren.

exceeding digital infoxication - Argil Randon en Hassani le Couvreur
Twee humanoids worden gecreëerd om de wereld over te nemen. Ze nemen je mee in hun wereld vol oneindige toegang tot (digitale) informatie wat ook kan leiden tot infoxication: informatiestress, waardoor je misschien de verkeerde beslissingen zou kunnen nemen.

Over Argil en Hassani
Argil en Hassani groeiden samen op in Suriname. Zij zijn intussen bekende namen in de battlescene; door er zelf aan mee te doen, battles te organiseren en workshops te geven. Naast hun eigen ontwikkeling in dans, geven zij les op verschillende dansopleidingen.

Onderdeel van:
De Dansweek 2022