Not All Is Lost

Theater Rotterdam: Davy Pieters
wo 22 mrt - za 13 mei
De waarde van adolescente lichamen

Na CRISPR is Not All Is Lost het tweede deel van het vierluik dat Davy Pieters maakt over het opgroeien van de mens in een toekomstige wereld. 

In dit vierluik staat de menselijke levenscyclus centraal en volgen we de mens van geboorte, jeugd,  volwassenheid tot de dood in de vorm sciencefiction, vertrekkend vanuit menselijke situaties die dichterbij ons liggen dan we wellicht denken. Elke levensfase snijdt een vraagstuk aan rondom de gevolgen van technologische ontwikkelingen en klimaatverandering op de mens.

Not All Is Lost is een fysieke en muzikale voorstelling over afhankelijkheid, de kracht én macht van zorg. Davy Pieters zoomt in dit deel in op de jongvolwassen levensfase en onderzoekt de waarde van adolescente lichamen in een wereld waarin Big Pharma en Biohacking een steeds grotere rol spelen.

Over Davy Pieters

De voorstellingen van Davy Pieters (1988) zijn onderzoeken naar de toekomstige mens en de manier waarop deze beïnvloed wordt door technologische ontwikkelingen en beeldcultuur. Haar voorstellingen kenmerken zich door een sterke beeldende, fysieke en filmische stijl. Lees verder

Onderdeel van:
Het Laatste Woord

Over CRISPR

"Pieters hanteert wederom een zeer stijlvaste regiehand en ontwikkelde zeer prikkelend abstract bewegingsmateriaal." 

“Onwaarschijnlijk ontroerend. Verwarrend mooi." Theaterkrant

Bekijk onze thema's

Het Laatste Woord

Een kort nagesprek onder leiding van een bevlogen gespreksleider, waarin toeschouwers hun eigen observaties en gedachten met elkaar uitwisselen.

Team

concept & regie Davy Pieters