Feeling Curious?: Opening act & Filantropia

Gaëtan Rusquet & Grande Loge
di 27 sep 19:00 - 20:45
  • 27 sep
    19:00 - 20:45
    TR Schouwburg, Rotterdam
    Hal
    Geweest

Feeling Curious? gaat van start op dinsdag 27 september, om 19:00 is er een test screening van Filantropia van Grande Loge in het Haltheater. Aansluitend is er om 20:00 is er in de Hal van TR Schouwburg een openingsact van Gaëtan Rusquet. 

Opening act

Performancekunstenaar Gaëtan Rusquet opent Feeling Curious? met een indrukwekkend ballonnengevecht met zichzelf. Hij studeerde Toegepaste Kunst aan de ENSAAMA in Parijs en vervolgens scenografie en performance aan de ENSAV La Cambre. Hij werkt als kunstenaar en performer binnen performance, dans, theater en beeldende kunst. Zijn artistiek werk focust vaak op de relatie tussen het lichaam en de ruimte, door middel van een medium, en op de noodzaak van beweging die daaraan gelinkt wordt. Binnen deze ervaringen, wil hij het publiek deelachtig maken van een tegelijk beeldende en performatieve ervaring.

Test screening Filantropia, the movie

Grande Loge Reality Check Moving Image
web 0.0 immersive interactive participatory opinionating experience

Performance Collective Grande Loge presents a new epic digital handout, a 44 mins long biopic of the group's past years escapades. Come and reflect, guided by the Grande Mang44, mediated by the real David Christelle.

Wassi dede die poenani mama
Was krosi je kruisgebied
Onderga een wasi all over
Vergeet je spekzult aura niet
Wasi mofo mama
Volg me naar die was’oso
En laat me je scrubben
Zoals je mij scrubte

Grande Loge / Stories, Tories, Pokoes met Saus

Onderdeel van:
Feeling Curious?

Bekijk onze thema's

Feeling Curious?

International Performance Festival