Openbaar vervoer, route & parkeren

Openbaar vervoer, route & parkeren

Bepaal via de plattegrond van Google maps of 9292.nl je route en reistijd naar de Schouwburg. Wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer, fiets, auto en lopend.


Let op: vertrek op tijd van huis

Er wordt als vanouds veel ge- en verbouwd in de stad. Houd, als je met de auto komt, rekening met enkele afgesloten wegen, waaronder de Maastunnel. Omleidingsroutes staan aangegeven, maar kosten extra tijd. Bovendien is het in Wellicht is het het beste om via Parkeergarage Schouwburgplein 2 (ingang Weenatunnel) door te rijden naar Parkeergarage Schouwburgplein 1. Dit kan alleen als je van West naar Oost door de Weenatunnel rijdt. Kom je van de andere kant? Rij dan eerst helemaal door de tunnel en houd links aan. Direct na het uitrijden van de tunnel kan je via een (met borden aangegeven) U-bocht alsnog in de goede rijrichting de tunnel inrijden.

Parkeer weer met korting
Tijdens corona werd naar het centrum komen ontmoedigd (blijf thuis!), maar tegenwoordig kun je weer parkeren met korting in Parkeergarage Schouwburgplein. Je moet je moment van aankomst van te voren boeken, maar het scheelt aanzienlijk in de parkeerkosten. Boek je parkeerticket via parkereninrotterdam.nl.