Wij zijn op zoek naar jouw verhalen!

een project van en voor MBO studenten in samenwerking met Theater Rotterdam

Hoe is het om op te groeien in de tijd van Corona, Black Lives Matter, en de klimaatcrisis? Wat voor invloed heeft deze tijd op jouw leven? Waar droom je van? Hoe ziet de samenleving er over tien jaar uit? 

Heb jij iets te vertellen over deze afgelopen periode en hoe de komende jaren eruit zien? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Geïnspireerd op de interviews maken we een korte film. Hierin leggen we op theatrale wijze ervaringen en dromen van Rotterdamse jongeren vast. De film gaat in première in januari 2021.

Wil je meer dan alleen je verhaal delen?
Dat kan ook! Vind je het leuk om je eigen verhaal te performen voor de camera? Je interview om te zetten in spoken word? Wil je één van de teksten inspreken in de studio? Onder leiding van professionele makers krijg je de kans om creatief bij te dragen aan de film. 

Aanmelden kan tot vrijdag 13 november november via: educatie@theaterrotterdam.nl
met een filmpje van max. 1 minuut waarin jij je op eigen wijze voorstelt en ons al kort iets vertelt over jezelf en hoe jij deze tijd ervaart en kijkt naar de komende jaren. 

Stuur ons de video en vermeld daarbij je naam, leeftijd, opleiding en leerjaar. Vermeld ook of je alleen geïnterviewd wilt worden of graag een grotere bijdrage wilt leveren aan de film en op welke manier. 

In de week van 16 november nemen we contact op met alle mbo-ers die zich hebben aangemeld. 

Theater Rotterdam maakt en toont theater en leidt nieuwe talenten op. Theater Rotterdam staat voor het verleggen van je grenzen en het maken van theater in verschillende vormen en disciplines. We brengen allerlei mensen samen om theater te maken en de ontmoeting aan te gaan. In het kader van ons project ‘Staan voor de toekomst’ werken we samen met mbo-scholen en studenten.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door Fonds21.