Verdieping bij voorstellingen

Rondom voorstellingen van makers van Theater Rotterdam worden extra programma's ontwikkeld. Op deze pagina lees je wat we maakten rondom voorstellingen van afgelopen jaren. 

Bijzondere fragmenten uit A Case for the Existence of God van Erik Whien

Aan de acteurs Bram Suijker & Emmanuel Ohene Boafo en regisseur Erik Whien van A Case for the Existence of God is gevraagd welke passages uit het script voor hen bijzonder zijn. In onderstaande beelden zie je hun werkscripts, lezen zij hun gekozen stukken voor en vertellen zij waarom het hen persoonlijk aanspreekt. 

Fragmenten bekijken

Guerrilla sets bij R.I.O.T. van Alida Dors

In deze dansvoorstelling van Alida Dors roept zij mensen op om zelf op een positieve manier in actie te komen. Daarom zijn er DIY-pakketten gemaakt, dat begint vanuit huis. Kaartkopers ontvangen zelf een instructie van Merel Smitt om op een missie te gaan onderweg naar de Schouwburg. Daar aangekomen gaan hosts het gesprek aan: Kom jij wel eens in actie? Wat denk je dat ’t effect van jouw missie is op de ander? Deed of zei je iets wat je normaal nooit zou doen? Na afloop van de voorstelling krijgen bezoekers een stickerset en bloembom om daarmee een eigen R.I.O.T. te starten <3.