Podiumpas

Met de Podiumpas kun je voor €35 per maand onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij zo'n 60 aangesloten podia verspreid over heel Nederland. En deze lijst groeit nog steeds. 

Bij Theater Rotterdam kun je ook terecht met je Podiumpas. De pas is geldig voor alle voorstellingen in alle zalen, mits ze niet uitverkocht zijn. Voorstellingen en (culturele) verhuringen waarvoor wij de kaartverkoop niet doen, zijn uitgesloten.

Geïnteresseerd in een Podiumpas? Kijk dan op podiumpas.nl en vraag er een aan.

Al in het bezit van een Podiumpas? Lees hieronder hoe je als pashouder een ticket reserveert bij Theater Rotterdam.

Zo reserveer je een ticket met je Podiumpas

  • Voorlopig kun je als pashouder alleen een ticket reserveren via een van onze kassamedewerkers - per telefoon, via de mail of aan de balie
  • Een ticket reserveren kan vanaf 30 dagen voor de voorstelling
  • Je gereserveerde ticket kun je ophalen op de dag zelf vanaf een uur voor aanvang, op vertoon van je pas


Openingstijden kassa

De kassa is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 14:00 tot 17:00 uur via 010 - 41 18 110. Mailen naar kassa@theaterrotterdam.nl kan en mag altijd.

De kassabalie is op locatie Schouwburg van dinsdag tot en met zaterdag van 14:00 tot 17:00 uur geopend. Op locatie Schouwburg en locatie William Boothlaan opent de kassabalie ook vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen.


Meer informatie

Ga naar podiumpas.nl voor meer informatie en veel gestelde vragen. Staat je antwoord er toch niet bij, mail dan naar klantenservice@podiumpas.nl.

Neem beneden een kijkje naar recente voorstellingen of bekijk hier onze volledige agenda.

Heb je nog vragen over de Podiumpas? Bekijk hier de website van Podiumpas met hierop ook de antwoorden op een aantal veel gestelde vragen.