Programma aanbod

Met een groep leerlingen of studenten naar het theater? Op zoek naar een voorstelling die past bij je leerlingen of studenten en aansluit bij het curriculum? Wij nemen je graag mee in het aanbod van Theater Rotterdam. Dans, performance, mime, toneel, circus of muziektheater; ons programma biedt ontelbaar veel mogelijkheden voor een inspirerend voorstellingsbezoek. 

De gebouwen van Theater Rotterdam zijn in jullie afwezigheid verfrist, net zoals het aanbod voor het komende seizoen. Natuurlijk zijn er naast voorstellingen van TR makers ook voorstellingen van bekende gezelschappen te zien, zoals Oostpool, The Ruggeds en de Dansers maar zijn er ook weer nieuwe gezichten. Want tijdens de sluiting is de creativiteit van makers op de proef gesteld maar nooit gestopt. Dit gaat zich ongetwijfeld vertalen naar spannende voorstellingen waar wij jullie graag bij hebben. 

Er zijn mogelijkheden om ook overdag een track of voorstelling te bezoeken, speciaal voor het onderwijs. We onderzoeken graag de mogelijkheden met jullie.

Wil je een productie van een van de makers van Theater Rotterdam bezoeken? Dan bieden we voorafgaand aan de voorstelling een workshop aan en de mogelijkheid na afloop van de voorstelling na te praten. Bij een bezoek aan een voorstelling in de gastprogrammering koppelen we je graag aan het betreffende gezelschap voor de mogelijkheden voor ontmoetingen rondom het bezoek. 

De activiteiten van Theater Rotterdam zijn er voor iedereen met en zonder kijk- en speelervaring. In de workshops komen tempo, plezier en een gedeelde ervaring terug. Het ontdekken en delen van nieuwe verhalen en perspectieven staat centraal.  

Meer weten? Neem contact op met educatie@theaterrotterdam.nl of 010-3032743.