Archief Educatie & Interactie

Time flies when you are having fun! Neem hier een kijkje op onze digitale Theater Rotterdam zolder waar je rond kunt klikken tussen een selectie van activiteiten en projecten die wij eerder met de wereld deelden. 

Primisi – In gesprek over liefde 

De voorstelling Primisi van choreograaf Alida Dors is een zoektocht naar liefde. De Primisi-crew deelt in video wat liefde voor hen betekent én hoe zij het gezamenlijke maakproces van de voorstelling hebben ervaren.

 

 
TR is ook benieuwd naar de liefdestaal en ervaringen van ’t publiek. Daarom reist er een mini Primisi huiskamer mee met de tour. Hier kan publiek de making off-video bekijken en hun persoonlijke antwoorden en reacties op onderstaande vraag met TR delen: 

 

R.I.O.T – guerrilla sets 

In deze dansvoorstelling van Alida Dors roept zij mensen op om zelf op een positieve manier in actie te komen. Daarom zijn er DIY-pakketten gemaakt, dat begint vanuit huis: 
 
Kaartkopers ontvangen zelf een instructie van Merel Smitt om op een missie te gaan onderweg naar de Schouwburg. Daar aangekomen gaan hosts het gesprek aan: Kom jij wel eens in actie? Wat denk je dat ’t effect van jouw missie is op de ander? Deed of zei je iets wat je normaal nooit zou doen? 
 
Na afloop van de voorstelling krijgen bezoekers een stickerset en bloembom om daarmee een eigen R.I.O.T. te starten <3.