Korting en passen

Kaartverkoop

Kaarten voor voorstellingen kun je kopen via deze website, aan de kassa bij TR25 Schouwburg of telefonisch (openingstijden). Via de website kun je zelf e-tickets uitprinten of opslaan op je telefoon. Ook is het mogelijk om je ticket op de avond van de voorstelling aan de kassa uit te laten printen. Kom je naar een voorstelling in de grote zaal van TR25 Schouwburg, dan krijg je bij de meeste voorstellingen een drankje in de pauze. Heeft een grote zaalvoorstelling geen pauze dan krijg je een drankje na afloop van de voorstelling. Onze bewaakte garderobe in TR25 Schouwburg is gratis.

< 30 jaar, €10,-

Voortaan korting voor iedereen t/m 30 jaar
Of je nu student bent, CJP-er, of al afgestudeerd: bij Theater Rotterdam krijgt iedereen tot en met 30 jaar hetzelfde kortingstarief. Kaarten voor de voorstellingen kosten in bijna alle gevallen slechts € 10,00. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee naar de kassa.

Voor grote familievoorstellingen, festivals, concerten en verhuringen geldt de lage prijs niet. Voor voorstellingen waarbij eersterangs tickets duurder dan € 35,00 zijn, betaal je € 15,00.

Onze kortingspassen

Andere kortingen

Rotterdampas
Rotterdampashouders mogen alle voorstellingen bezoeken voor het TR Pas-tarief. Daarnaast verstuurt Rotterdampas elke eerste dag van de maand een mail met alle voorstellingen die je met 50% korting kunt bezoeken. Soms zijn er ook lastminuteacties. Bekijk alle acties op rotterdampas.nl/acties

Groepskorting
Groepen van vijftien personen en meer krijgen een korting. Neem contact op met de kassa (010-4118110).

Actiegebonden kortingen
Soms zijn er kortingsacties waarbij je extra voordelig aan kaartjes kunt komen. Deze actieprijzen gelden niet voor reeds gekochte kaarten en niet in combinatie met andere kortingen.

Sirene Sale
Elke eerste maandag van de maand -vanaf het moment dat de sirenes gaan om 12:00- bieden wij voor één voorstelling 100 kaarten aan met 50% korting. Zet de eerste maandag van de maand in je agenda!  

Met de Sirene Sale won de Rotterdamse Schouwburg destijds de Gouden Struis: de prijs voor de beste theatermarketing(campagne) in Nederland. Nog steeds sluiten theaters en schouwburgen zich aan bij dit initiatief.

We Are Public-pas
Met de We Are Public-pas krijg je gratis toegang tot een ultieme selectie van voorstellingen bij Theater Rotterdam.

Podiumpas
Bij Theater Rotterdam kun je ook terecht met je Podiumpas. De pas is geldig voor alle voorstellingen in alle zalen, mits ze niet uitverkocht zijn. Voorstellingen en (culturele) verhuringen waarvoor wij de kaartverkoop niet doen, zijn uitgesloten. Meer informatie over de Podiumpas lees je hier.