Onderwijs 21-22

Het afgelopen jaar was voor iedereen een avontuur en is het nog steeds. Onderwijs via Teams, zoom, skype en tussenvormen met halve klassen. Het aanpassingsvermogen van een ieder is groot. Theater Rotterdam heeft zichzelf ook als kameleon gedragen, met een steeds veranderende gevel en nieuwe vormen van theater en kunsteducatie. Nog nooit was het experiment groter. 

Het doek hangt momenteel halfopen en de eerste schimmen zijn weer op de bühne te zien. Wij nodigen jullie dan ook graag weer uit om opnieuw de ogen te openen voor alles dat kan verwonderen. In gesprek om de nieuwe wereld te vormen en onze makers te bevragen. 

Niet alleen kun je voorstellingen bezoeken, maar ook zijn er nieuwe workshops bij de voorstellingen van TR makers. Ook daar zoeken wij weer naar nieuwe stemmen en grenzen.

Op deze pagina vind je het aanbod en de workshops voor schooljaar 21-22. De komende tijd gaan we graag in contact over de verschillende mogelijkheden. We gaan de verbinding aan op een moment dat jullie er klaar voor zijn. Vanzelfsprekend zijn de corona maatregelen, afhankelijk van de dan geldende situatie, en behoeftes vanuit de school leidend. Samen kijken wij uit naar al het moois in onze zalen en jullie lokalen.

Op naar een nieuwe wereld!

Aanbod

Contact

Wil je afspraken met ons maken of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw school en de tarieven, neem dan contact met ons op via e-mail (educatie@theaterrotterdam.nl) of telefoon (010-4046888). Ons team staat je graag te woord.