Indonesische maaltijd bij Ons Wereldrijk

Hotel Modern / Ap Halen
vr 29 dec en za 30 dec
Bezoek Ons Wereldrijk met bijzonder voorprogramma

Rondom Ons Wereldrijk hebben we elke avond een verdiepend gesprek vooraf en er is een theatrale toegift ná de voorstelling. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 december serveren wij vanaf 18 uur een Indonesisch maaltijd in de hal van Theater Rotterdam. 

Bereid door Albert Kokosky (van Ap Halen). Hiervoor kan je een apart dinerkaartje kopen via de knop hierboven of als extra aankoop bij je voorstellingsticket. Kies bij het bestellen van de kaartjes of je graag met of zonder vlees eet. 

Er zijn maximaal 50 plaatsten aan onze eettafel dus wacht niet te lang met boeken!

Rondom Ons Wereldrijk hebben we elke avond een verdiepend gesprek vooraf en er is een theatrale toegift ná de voorstelling. In Ons Wereldrijk verbeeld Hotel Modern met enorme maquettes, poppetjes en videocamera’s hoe Nederlanders rond 1600 een aantal Molukse eilanden wreed overmeesterden, maar hoe werkt deze geschiedenis in Nederland anno nu door? En minstens zo belangrijk, naar welke toekomst gaan we toe?

Hotel Modern heeft Henry Timisela, directeur van Museum Maluku in Den Haag, uitgenodigd om elke avond voor de voorstelling met een gast te reflecteren op onze gedeelde geschiedenis en onze gezamenlijke toekomst. Henry stelt u elke avond voor aan telkens een andere jonge kunstenaar met Molukse wortels. Aan de hand van hun werk krijgen we een creatieve en sensitieve blik op toen, nu en de toekomst. Een belangrijke verdieping in de geschiedenis en een kennismaking met een nieuwe generatie kunstenaars!

Elke avond krijg je na de voorstelling Ons Wereldrijk nog een theatrale toegift. Blijf nog even zitten in de zaal: theatermaker en -naar eigen zeggen- de grappigste Molukker van Nederland Joshua Timisela zal elke avond kort en krachtig afsluiten. Met een knipoog naar Hotel Modern, de toekomst en met alle respect voor zijn voorouders.