Stop Acting Now - Extended Edition

Wunderbaum
do 25 feb 20:15 - 22:05
  • 25 feb
    20:15 - 22:05
    TR25 Schouwburg, Rotterdam
    Grote zaal ongeplaceerd

Film, theatraal evenement en exclusieve afterparty

Op donderdag 25 februari presenteert Wunderbaum een special event in het kader van zijn nieuwste film Stop Acting Now. Samen met regisseuse Mijke de Jong maakte het Rotterdamse collectief een docudrama waarin de groep stopt met acteren en overgaat tot écht handelen. We volgen de verwoede pogingen van de acteurs om de wereld radicaal te veranderen, maar ten koste van wat? De verschillen in aanpak en visie zetten de groep steeds verder onder druk.

Aftertalk
Speciaal voor deze gelegenheid volgt na de film een theatrale aftertalk, waarin de oudgediende acteurs openhartig terugblikken op deze woelige gebeurtenissen. Wat hebben hun engagement en idealisme nou opgeleverd? Zijn ze ooit weer gaan toneelspelen? En zijn ze überhaupt nog samen?

Afterparty vanaf 22:15
De avond eindigt met een spectaculaire afterparty: The New Forest Entertainment Department! Op veler verzoek is Wunderbaum en zijn knokploeg van zelfredzame burgers terug met deze euforisch-chaotische tombola van bizarre acts, uitzinnige bandoptredens, keiharde Karl Marx karaoke en een schandalig interactief to-do-lijstje voor de stad Rotterdam die gepresenteerd wordt door een rasechte Amsterdamse.

The New Forest
Stop Acting Now – Extended Edition maakt deel uit van The New Forest: een platform voor maatschappelijke verandering. The New Forest werpt een blik op de samenleving van morgen. The New Forest is een groeiend samenwerkingsverband tussen Acteursgroep Wunderbaum en talrijke partners, vrijwilligers en toeschouwers. The New Forest bestaat uit theatervoorstellingen, seminars, een filmproject, contextprogramma’s en online content. The New Forest is more real than life.

Team

Van en met Wunderbaum live en op beeld Regie film Mijke de Jong Camera film Emo Weemhoff Productie film Wunderbaum en Topkapi Coproducent Rotterdam viert de stad!