Route XL van de Noletloodsen naar De Unie

Festivalroute
za 19 mrt 16:00 - 00:30
  • 19 mrt
    16:00 - 00:30
    Op locatie, Rotterdam
    Op Locatie

Combineer twee voorstellingen met een diner en discussieprogramma en neem de bus of pak de fiets. Route XL Noletloodsen -> De Unie €45,- incl. bus en avondeten / €43,- excl. bus

Dompel je volledig onder in het festival en volg deze Route XL, inclusief discussieprogramma en avondeten op de speellocatie! Seksualiteit en gender spelen een grote rol in de voorstellingen Bronx Gothic en MDLSX. Ter inleiding komen verschillende deskundigen én de kunstenaars aan het woord en laten ze hun licht schijnen over het gelukkige huwelijk tussen gender en performance.

Vertrek bij de Rotterdamse Schouwburg

Op de fiets om 16:00

Met de bus om 16:30.

Wat kun je verwachten qua eten op de speellocatie in de Snapshot - Noletloodsen Schiedam?

In het pop-up restaurant de Ketelkantine knip je zelf de kruiden voor in je thee of geniet je van een heerlijke kop koffie of een huisgemaakte advocaat. Daarbij de keuze uit door het seizoen geïnspireerde biologische gerechten, gemaakt met lokale producten. In de avonduren is de Ketelkantine een table d’hôte restaurant. Je eet wat de pot schaft. Reserveren hiervoor is een must. Tijdens Festival De Keuze eet je al mee voor €12,- en hoef je niet los te reserveren maar zit de prijs en de reservering van het eten bij de boeking van je Route XL ticket in.

Voor meer info over de locatie en de tentoonstelling Snapshot of a larger order www.snapshotschiedam.nl

Locaties en toelichting.