Raw Roets

Track: Local Heroes - Momo
vr 25 sep 21:15 en 23:00
DROMEN IN KLEUR LIVE

Van meeslepend tot rauw, de stem van rapper en zanger Raw Roets – Cyrano Kout – is één van de uniekste in de moderne Nederlandse muziek. Vrijdag 25 september 2020  maar liefst twee keer live te zien in de grote zaal van TR Schouwburg in samenwerking met MOMO, als onderdeel van de Local Heroes Track!

Roets is een rasartiest die moeiteloos afwisselt tussen twee uitersten; de rauwere Roets en de zachtere Cyrano. In zijn muziek zoekt hij openlijk naar zichzelf en reflecteert hij op zijn soms grijze omgeving terwijl hij kleurrijk droomt. Zijn sound wordt gekenmerkt door eerlijke en meeslepende teksten op muzikale en ruimtelijke producties.

“Zijn teksten raken je diep, een storyteller in hart en nieren en hij schetst je zijn levensverhaal waarbij hij de perikelen van opgroeien in een achterstandswijk en alles wat dat met zich meebrengt blootlegt. Liefdevol melancholisch en extreem getalenteerd” - Vogue over zijn nieuwe EP ‘Dromen In Kleur’ die onlangs is verschenen op Couture 33, het label van Winne. 

Praktische informatie

Kaartverkoop: MOMO en BIRD
Datum concert: vrijdag 25 september 2020
Locatie: Theater Rotterdam Schouwburg, Grote zaal met zitplaatsen.
Zaal open:  Concert I 21:00 uur / Concert II 22:45 
Aanvang : Concert I 21:15 / Concert II 23:00 
Entree: 12,50 euro ex service

 

Track: Local Heroes

Met een kaartje voor Raw Roets kan je tevens de volgende onderdelen binnen de Local Heroes Track beleven:

  • CO-VID PRO (exclusieve preview): Collaborative Video Project 

CO-VID PRO is een Collaborative Video Project van Tjon Rockon's performance genootschap Grande Loge. Het project is een vervolg op de voorstelling Ma Pang Pang en is begonnen om artiesten in de Corona-tijd aan elkaar te verbinden en werk te geven. De Loge wordt zo een digitale ontmoetingsplek voor videokunstenaars, performers, regisseurs en andere makers, als er geen of weinig fysiek contact mag zijn. CO-VID PRO is een geleide 'carte blanche' met een aantal vaste ingrediënten en voorwaarden, die hebben gediend om snelle focus te krijgen. Fashion is van Isabell Schulz. De muziek is van Joost Maaskant en de film locatie is bij Atelier Van Lieshout. De video's duren tussen 1 en 3 minuten. De eerste serie bestaat uit 10 items met o.a. Vilain & Gai, Fransje Calf en Sarah Blok.  

Master of Rituals Tjon Rockon Master of Contemplation Hajo Doorn (aka de Toekan) Master of Bass Joost Maaskant Master of Style Isabell Schulz Masters of Film Vilain & Gai, Fransje Calf, Sarah Blok Special Thanks Master Davids Danoss & Master Omar Breedveld

Track
Theater Rotterdam neemt je mee op een onbekend spoor, waarbij elke ruimte een podium kan zijn. Met de serie Tracks nodigen we je uit om je op een andere manier te verhouden tot ons gebouw en zalen. Een Track bestaat uit verschillende onderdelen die op elkaar aansluiten in thema of genre.