We mogen weer open!

Yes, we mogen weer! Wij zijn heel blij dat we onze theaterdeuren open kunnen gooien en staan te springen om jullie, onze bezoekers, weer te zien. Eindelijk erkenning voor de waarde van cultuur en het feit dat we als sector hebben laten zien dat we op een veilige manier publiek kunnen ontvangen. 

Voorwaarden theaterbezoek
We mogen weer bezoekers ontvangen, maar voorlopig wel onder specifieke voorwaarden. Zo is het dragen van een mondkapje verplicht tot aan de zitplaats, moet de 1,5 meter in acht worden genomen en hanteren wij een 3G-toegangsbeleid. Meer informatie over een veilig theaterbezoek vind je hier

En nu?
We staan te springen om de deuren te openen, maar hebben toch besloten om pas vanaf 7 februari van start te gaan. Dat willen we graag uitleggen. De komende anderhalve week (26 jan – 6 feb) zou het International Film Festival Rotterdam (IFFR) bij ons staan, dat in de oorspronkelijke opzet helaas niet door kan gaan. Wij hebben ervoor gekozen om dit gat niet last-minute te vullen met programmering, maar gebruiken de tijd en ruimte om te repeteren en te werken aan onze eigen producties.

Bekijk onze complete agenda hier

Tot snel in het theater!