Groei mee!

Theater Rotterdam schijnt een licht op ieders verhaal en brengt zo mensen samen. We regisseren het ontmoetingsmoment. Tussen sneakers en stropdassen, tussen traditie en experiment, tussen verhalen uit de stad en die uit de wereld. We kiezen voor kunst zonder labels. Soms eigenzinnig, soms onvolmaakt, altijd onverwacht. 
 
Stap uit je comfortzone en kijk eens door de ogen van een ander. Met grote nieuwsgierigheid ontdekken en onderzoeken we. Net als Rotterdam zijn we altijd in ontwikkeling. Groei je met ons mee? 

Waarom doneren?

Dankzij jouw steun kunnen wij ontwikkelingstrajecten aanbieden aan de nieuwe generatie theatermakers, investeren we door middel van educatieprojecten in de theaterliefhebbers en -makers van de toekomst en maken wij theater toegankelijk voor een breed publiek. 

Zo kun je doneren

Er zijn verschillende manieren om een donatie te doen aan Theater Rotterdam.

Mede mogelijk gemaakt door jou

TR Citizens
Wat is kunst en wie bepaalt dat? TR Citizens is een programmareeks waarin steeds het levensverhaal van een willekeurige ‘gewone’ Rotterdammer centraal staat. Je kunt aan de buitenkant van iemand niet zien welke (kunst)wereld er achter schuilgaat. Maar wat we wel al weten: het verdient een plek in Theater Rotterdam. Het liefst komen alle inwoners van Rotterdam een keer aan de beurt!

Meer weten?

Heb je vragen over donatiemogelijkheden, over onze ambassadeursclub De Schouwburgers, over het oprichten van een Fonds op Naam, het nalaten aan Theater Rotterdam of belastingvoordeel voor Culturele ANBI’s? Of heb je andere vragen?

Neem contact op met de afdeling Development via development@theaterrotterdam.nl of 010- 4044111. Of kijk op tr.nl/groeimee voor meer informatie.