Welcome To Our Guesthouse #4

Vijf makers, vijf inspirerende concepten, vijf weken en vier presentatiedagen, dat is Welcome To Our Guesthouse #4!  

Welcome To Our Guesthouse is het kloppende hart van Productiehuis Theater Rotterdam. Vanaf 14 september stellen wij met dit artist-in-residence programma vijf weken lang ons huis helemaal ten dienste van veelbelovende makers die nog onder de radar van het grote publiek zijn gebleven. Vijf makers die affiniteit hebben met Rotterdam en waarvan wij vinden dat ons publiek ze moet leren kennen. De makers dit jaar zijn: Enkidu Khaled, Merel Smitt, MOHA, Mathieu Charles en Samara Hersch. Tijdens deze vierde editie nemen ze je mee van time travel storytelling naar nieuwe digitale rituelen en Afrofuturisme. 

De kunstenaars onderzoeken, creëren en maken in onze repetitieruimtes in Theater Rotterdam, in pop-up locaties in Rotterdam of anno 2020: lekker digitaal. Aan het einde van dit proces testen ze hun work-in-progress op jou tijdens de (digitale) presentatiedagen van 13 t/m 16 oktober. Door middel van een DAY TICKET, EVENING TICKET of CALL ME TICKET krijg je toegang tot de performances van alle makers. De ticketverkoop is nú gestart, wees er snel bij want wij hebben een beperkt aantal tickets

Welcome To Our (Digital) Guesthouse: Het Digital Magazine

Maar hoe werken deze nieuwe generatie makers en welke onderwerpen inspireren hun? In het digital magazine van Welcome To Our Guesthouse volg je de aankomende weken het onderzoek en maakproces van deze radicale makers stap voor stap. Ze worden geïnspireerd door elkaar en door kunstenaars, wetenschappers, activisten en curatoren van binnen en buiten het Rotterdamse kunstenveld. Ook betrekken ze publiek in de zoektocht naar de juiste presentatievorm. Dus scroll, click en ontdek: Welcome To Our (Digital) Guesthouse! 

Welcome To Our Guesthouse #4 wordt mede mogelijk gemaakt door ACT / European Union