TR gids

In deze online gids nemen we je mee door de programmering van seizoen 21-22. Aan de hand van verschillende categorieën surf je op eigen tempo langs de voorstellingen en kom je vanzelf uit bij je persoonlijke parel(s). 

Als je een voorstelling tegenkomt die je wilt opslaan voor later kun je hem toevoegen aan je wenslijstje. Klik op het ❤ icoon en de voorstelling wordt automatisch opgeslagen in jouw account. 

Veel surfplezier!

Wat we maken

Laat je tippen

Met zo veel voorstellingen kan het soms uitdagend zijn om net die voorstelling te vinden die bij jou past. Of misschien wil je je juist laten verrassen door naar een voorstelling gegaan die wordt getipt door een ander. Wat de reden ook is, wij zijn op zoek gegaan naar tipgevers met allemaal net een ander smaakpallet. Laat je inspireren door de tips van Gino, Edwin, Walther, Dave, Katinka, Sheree, Chelsea en Hanina. 

Laat je gidsen

Aan de hand van onderstaande categorieën surf je op eigen tempo langs de voorstellingen en kom je vanzelf uit bij je persoonlijke parel.

OFFBEAT

Wat drijft ons om te maken wat we maken? In OFFBEAT onderzoekt, bevraagt, ontsluit en ontvouwt Theater Rotterdam haar verhalen. Verhalen die wij, jij en ik maken zonder dat we het misschien door hebben. Verhalen die meer verteld mogen worden.

Praktische informatie